Chris Mak

Position: Project Manager

  Wie ben jij? Waarom doe je wat je doet? Wat zegt je gezicht? Wat straal je uit? Wie zijn de mensen achter een organisatie? Dit soort vragen fascineren me enorm. Ik geloof in contact leggen en verbinding maken. Het menselijke aspect naar boven halen vind ik ontzettend leuk om te doen. En dat dan ook nog eens met enthousiaste collega’s. Zelf ben ik het gezicht van de Nederlandse Coeliakie Vereniging, waar we de content strategie toepassen op video, online en in print. Erg leuk om te doen; dit smaakt naar meer!  

Chris Mak

Project Manager

  Wie ben jij? Waarom doe je wat je doet? Wat zegt je gezicht? Wat straal je uit? Wie zijn de mensen achter een organisatie? Dit soort vragen fascineren me...

Marijke Vos

Position: Redacteur

Verhalen, is dat niet waar de wereld om draait? Als taalfanaat ben ik het liefst bezig met verhalen, in alle soorten en maten. Uit de geschiedenis, in boeken, films of series, maar vooral van mensen én bedrijven. Mijn uitdaging zit in de juiste tone of voice vinden voor elk verhaal, of het nu moet enthousiasmeren, informeren of leads creëren. Want… het juiste verhaal kan werelden openen!

Naast mijn werkzaamheden voor NewPro ben ik auteur van romans en werk ik als freelance tekstschrijver.

Marijke Vos

Redacteur

Verhalen, is dat niet waar de wereld om draait? Als taalfanaat ben ik het liefst bezig met verhalen, in alle soorten en maten. Uit de geschiedenis, in boeken, films of series,...

Pepijn Baart

Pepijn Baart

Position: Film en techniek

Ik ben van nature oplossingsgericht en houd van werken in een inspirerende omgeving waar iedereen op zijn juiste plek zit.

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe inzichten op het gebied van film en multimedia, om zodoende verfrissende films neer te kunnen zetten waarin écht de persoon en het bedrijf naar voren komt.

Ik kijk altijd weer uit naar de draaidagen!

Pepijn Baart

Film en techniek

Ik ben van nature oplossingsgericht en houd van werken in een inspirerende omgeving waar iedereen op zijn juiste plek zit. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe inzichten op het...

Raoul Oliemuller

Raoul Oliemuller

Position: Account Manager

Ik word enthousiast van samenwerken met gemotiveerde mensen. Samen een doel hebben en passie voor dat wat we doen, heerlijk!

Mijn passie is creëren, mooie muziek, films, tekeningen, teksten, gedichten en meer. Mijn rol bij NewPro is meedenken met de klant over hoe ze hun merk het beste persoonlijk kunnen overbrengen naar de klant.

Raoul Oliemuller

Account Manager

Ik word enthousiast van samenwerken met gemotiveerde mensen. Samen een doel hebben en passie voor dat wat we doen, heerlijk! Mijn passie is creëren, mooie muziek, films, tekeningen, teksten, gedichten...

Vacature

Misschien jij?

Position: ????

Vind jij het net zo leuk als ons om met enthousiaste mensen te werken? Heb je ideeën die je met ons wil delen? Neem dan snel contact op!

Misschien jij?

????

Vind jij het net zo leuk als ons om met enthousiaste mensen te werken? Heb je ideeën die je met ons wil delen? Neem dan snel contact op!